ゆでまんじゅうを いっしょに つくりませんか?(10月19日 水)

外国人(がいこくじん)の方(かた)へ

 

「ゆでまんじゅう」を いっしょに つくりましょう!

ゆでまんじゅうは 粉(こな)と 小豆(あずき)と 砂糖(さとう)で つく

ります。とてもおいしいです。

KIFAの ボランティアが おしえます。

 

日(ひ)にち:10月(がつ)19日(にち) 水ようび

時間(じかん):午前(ごぜん)10時(じ)~12時(じ)

場所(ばしょ):学園西町地域センター(がくえんにしまち ちいきせんたー) 2階(かい) 調理室(ちょうりしつ)

定員(ていいん):外国人7人(にん) 先着順(せんちゃくじゅん)

費用(ひよう):300円

※KIFAの日本語会話教室(にほんごかいわきょうしつ)の学習者(がくしゅうしゃ)が優先(ゆうせん)です。

申込(もうしこ)み:KIFAまで 042-342-4488 info@kifa-tokyo.jp

 

Let’s make YUDE-MANJU with KIFA volunteers!

Traditional YUDEMANJU, Boiled Buns, are made from flour, azuki beans and sugar and have been enjoyed in this region. Let’s try to make it with KIFA volunteer cooking members

 

Date: Wednesday, October 19

Time: From 10 am to 12 pm

Venue: Gakuen Nishi-machi community Center, 2nd floor Kitchen

The class is designed for: Foreign residents

Number of participants: 7 (First come first serve, Students of KIFA Japanese class has a higher priority)

Apply to:KIFA 042-342-4488 info@kifa-tokyo.jp

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(10月)ゆでまんじゅう